1.jpg

SZEMÖLDÖK & SZEMPILLA

Az általam kínált szemöldök- és szempilla szolgáltatásokkal a természetesen vonzó, fiatalos, csábító tekintet kihangsúlyozását valósítom meg.

Ismerd meg őket:

💕 SZEMÖLDÖK & SZEMPILLAFESTÉS 💕

💕 Miért érdemes festetni a szempillákat és szemöldököt?
A tartós szempilla- és szemöldökfestéssel kihangsúlyozható a szem természetes szépsége és keretet ad az arcnak. Az eredeti szálakat hangsúlyosabbá teszi, az ősz és világos szálakat gyönyörűen befedi.


💕 Elérhető színek:

fekete, kékesfekete, lilásfekete, bézses szürke, grafit, sötét barna, középbarna, meleg gesztenyebarna, világos barna, sötétszőke

💕 Miért jobbak a spanyol Thuya márka festékei a többi márkáéval szemben?

  • Kettős hatás: az egyetlen márka, melynek festékei színeznek és ápolnak is egyszerre! A hatóanyagoknak köszönhetően szempillád és szemöldököd erősebb, regeneráltabb és hidratáltabb lesz!

  • Keratin: feladata a megerősítés és regenerálás. Kitölti a szálak szerkezetét, ellenállóvá és fényessé varázsolja őket.

  • Argánolaj: hidratálja, táplálja és selymessé teszi a szemöldököt és szempillákat.

  • Active color: speciális festék, mellyel hosszantartó és intenzív színhatás érhető el még az ősz szálakon is, ráadásul ellenállóbb a vízzel szemben is.

  • Bőrgyógyászok és szemészorvosok által TESZTELT termékek!

💕 A festések időtartama: szemöldök 10 perc, szempillák 20 perc

💕 Milyen tartós az eredmény?

A festék tartóssága 3-5 hét (bőr- és szőrtípusfüggő), érdemes ilyen időközönként ismételni a kezelést.


🖤 SZEMPILLALIFTING 🖤


🖤 Milyen eljárás a szempillalifting?

​Az eredmény: hosszabbnak, dúsabbnak tűnő, felfelé ívelő pillák minden nap! Nyitottabb tekintet, ragyogó kisugárzás, természetes, saját pillák! A szempilla lifting - más néven Lash Lift - egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat a Hölgyeket is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik. 
A lifting során alkalmazott anyagok korszerűek és kíméletesek, nem károsítják, nem törik meg a szempillákat. A Lash Lift szilikon lapos technikával az összes szál szempillát tőtől emeljük meg és finoman felfelé íveljük, 3 speciális anyag- és technika segítségével, fájdalommentesen!

🖤 Milyen tartós az eredmény?

Akár 6-8 hét, köztes kezelések nélkül!


🖤 A szempillalifting kezelés lépései:

szempillák zsírtalanítása, szilikon lapok felhelyezése, szempillák rögzítése, lifting, fixálás, festés, ápolás

🖤 A kezelés időtartama: kb. 75 perc


🤍 TARTÓS SZEMÖLDÖKFORMÁZÁS 🤍

🤍 Milyen eljárás a szemöldöklifting?

A kusza és asszimetrikus szemöldökszálak helyreigazítására eddig csak fixáló gélek álltak a rendelkezésünkre, de a tartós formázás megzabolázza a rakoncátlan szálakat. A kezelés során a szemöldököt befésülöm a kívánt módon, szimmetrikusra igazítom mindkét oldalon, majd olyan anyaggal kezelem, amely könnyen formázhatóvá teszi a szálakat. Ezután tartós rögzítő anyaggal vonom be, amitől a kapott forma tartósan megőrzi rendezettségét. 

Az eredmény: formára fésült szemöldökszálak, ápolt és igényes megjelenés, dúsabb hatású szemöldök! Kombinálható tartós szemöldökfestéssel is a legtökéletesebb eredmény eléréséért.


🤍 Milyen tartós az eredmény?

Akár 4-6 hét, köztes kezelések nélkül!

🤍 A szemöldöklifting kezelés lépései:

szemöldök zsírtalanítása, szálak rögzítése, fixálás, igény esetén tartós festés, ápolás


🤍 A kezelés időtartama: kb. 45 perc