top of page

SZOLGÁLTATÁSAIM

Az évek során számos különböző problémával kerestek fel Vendégeim, megannyi szakmai tapasztalattal lettem gazdagabb. 
Kozmetikai szolgáltatásaim sokaságával várom, hogy megszépíthesselek!

SZOLGÁLTATÁSAIM: Services
1.jpg

SZŐRTELENíTÉS

 • Az érzékeny területek szőrtelenítését - arc, hónalj, intim terület- steril, egyszer használatos, elasztikus, könnyen kenhető filmwaxszal végzem. A gyanta többször, több embernél nem kerül felhasználásra, így biztosítva Téged a megfelelő higiénés feltételekről. Utókezelés nyugtató, gyulladáscsökkentő, hámképző anyagokkal történik.

 • Nagyobb testfelületeken bőr- és szőrtípusnak megfelelő waxpatronnal dolgozom.

1.jpg

SZEMÖLDÖK & SZEMPILLA

Szemöldök- és szempilla szolgáltatásaim:

 • szemöldöstyling: szemöldök tartós színezése formázással

 • szemöldöklifting: rakoncátlan szemöldökszálak megszelidítése

 • szempillafestés: szempillák tartós színezése

 • szempillalifting: szempillák tartós göndörítése kíméletesen

all-you-need-to-know-about-professional-facial-extractions.jpg

KLASSZIKUS TISZTíTÓ KEZELÉSEK

Még mindig igen kedvelt és gyakran igénybe vett szolgáltatás a kozmetikában a hagyományos tisztító kezelés, melynek fő célja a miteszerek, aknék és grízek eltávolítása a bőrből. A pórusok kitisztítására a legtökéletesebb eredmény ezzel a manuális módszerrel érhető el.


Általam végzett tisztító kezelések:

 • Alap tisztító kezelés

 • Antiaging tisztító kezelés 

1.png

ANTIAGING KEZELÉSEK

A kor előrehaladtával előtérbe kerülnek a bőr előnytelen változásainak korrigálására szolgáló antiaging, azaz öregedéskésleltető kezelések. Ezek célja a bőr megfelelő hidratációjának, rugalmasságának, feszességének fenntartása, a ráncok megelőzése és halványítása, és a bőr táplálása.


Antiaging kezeléseim az alábbi termékcsaládokkal végzem:​​

 • THESERA natúr antiaging skinbooster kezelések

 • GERMAINE DE CAPUCCINI antiaging luxuskezelések

 • CASMARA natúr antiaging & problémamegoldó kezelések


Az antiaging kezeléseim kínálata nagyon széleskörű, bővebb információt a Menüben találsz róluk a kozmetikai termékcsaládok neveire kattintva. 

1.jpg

PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSEK

Minden bőrtípusnak szüksége van évente legalább egy, de optimális esetben 2 hámlasztó kúrára. Egy portugál orvosesztétikai termékcsalád, a Mesosystem termékeiben az aktív hatóanyagok kiváló minőségű technológiával készülnek. A magas koncentrációval rendelkező anyagok kiváló hatékonysággal kezelik a bőrön jelentkező problémák és rendellenességek széles skáláját és ott segítenek, ahol más módszerek sajnos kevésnek bizonyultak. Éppen ezért a világ minden táján nagy sikerrel alkalmazzák őket szépségszalonokban, szépségklinikákon és plasztikai központokban is.

1.jpg

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió, másnéven bőrcsiszolás egy manuális hámlasztó eljárás mely nagyon sok bőrproblémánál alkalmazható. Ahogy a gyémántfejes mikrodermabrázió neve is utal rá, működése során egy steril gyémántfej játssza a főszerepet, melynek hatását az egy időben működő vákuum erősíti, ezáltal érjük el a kívánt hatást.

dermatech_pen2.jpg

DERMATECH PEN TŰS MEZOTERÁPIA

A mezopen egy kollagén indukciós terápiás eljárás. A kezelés során apró tűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén. A szervezet azonnal reagál a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani azt. A bőr kollagént és elasztint kezd termelni , a létrejövő új kollagén hozzáadódik a meglévő kollagén szintekhez.

bottom of page