Szőrtüszőgyulladás-copy.jpg

SZŐRTELENíTÉS

Szándékosan nem használom a 'gyantázás' kifejezést. Ennek oka, hogy nem gyantával, hanem WAX-szal végzem a szőrtelenítést! Óriási különbség van gyanta és wax között összetételben és érzésre is.

🤍 Nézzük a waxos szőrtelenítés előnyeit a gyantával szemben:

🤍 Mit lehet tudni az általam alkalmazott termékekről?

2 olasz cég kiváló minőségű professzionális szőrtelenítő termékeit használom:

Starpil vezető szerepe az egyedülálló waxformulán túl a patronos roll-on rendszer feltalálásának és szabadalmaztatásának köszönhető. A Starpil kiemelkedő wax formulái és a természetes alapanyagokból készült waxolás előtti és waxolás utáni kozmetikumai több évtizedes tapasztalatok útján a legnagyobb gondossággal születtek meg, hogy bőröd a legjobbat kapja!

Az talWax kiváló minőségű professzionális szőrtelenítő termékek előállítására és gyártására specializálódott. A modern, magas technológián történő gyártást a legfrissebb német és olasz berendezések garantálják.

🤍 Milyen típusú waxokkal dolgozom?

  • Filmwax: az érzékeny területek szőrtelenítését - arc, hónalj, intim terület- ezzel a steril, egyszer használatos, elasztikus, könnyen kenhető waxszal végzem, papír nélkül. A wax többször, több embernél nem kerül felhasználásra, így biztosítva Téged a megfelelő higiénés feltételekről. Utókezelés nyugtató, gyulladáscsökkentő, hámképző anyagokkal történik.

  • Patronos roll-on wax: Nagyobb testfelületeken bőr- és szőrtípusnak megfelelő patronnal dolgozom, a waxot amit papírral távolítom el a bőrről.

🤍 Milyen tartós az eredmény?

A szőrnövekedés gyorsasága egyénfüggő, általánosságban 4 - 6 hetente érdemes waxoltatni.

Plusz előnye ennek a módszernek, hogy hosszútávon ritkítja a szőrzetet, akár felére is csökkenhet a szőrszálak mennyisége! 


🤍 A szőrtelenítés lépései:

a kezelt terület fertőtlenítése, zsírtalanítása, waxolás, utóápolás