TERMÉKCSALÁDJAIM

Az olasz és spanyol nők köztudottan sokat foglalkoznak szépségükkel, fontos számukra az igényes, ápolt megjelenés. Éppen ezért esett a választásom az alábbi prémium kategóriás olasz, spanyol és portugál termékcsaládokra:

casmara.jpg

💜 CASMARA - spanyol natúrkozmetika

A Casmara egy spanyol professzionális natúrkozmetikai termékeket gyártó, saját laboratóriummal rendelkező cég. Prémium minőségű kozmetikai termékek kutatás-fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik jelentős tapasztalattal, immáron 1974 óta. Jelenleg kb. 60 országban forgalmazza termékeit, mely az arc- és testkozmetikai kezelések teljes kollekcióját kínálja minden bőrtípusra.


Piacvezető termékei az algaalapú, lehúzható arcmaszkok, amelyek a VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN szemre és szájra is alkalmazhatóak!


Számos olyan készítményt állít elő a cég, amelyeknek egy vagy több összetevőjét , illetve magát a terméket a kozmetikai cégek közül először ők alkalmazták! 

unnamed.png

⚜️ GERMAINE DE CAPUCCINI - spanyol luxuskozmetika

Carmen Vidal, a Germaine de Capuccini márka megalkotója személyi asszisztensként dolgozott Madame Fabré-nál, a kor egyik neves kozmetikusánál. 1964-ben szülőföldjén, Spanyolországban alapította meg saját céget, egy professzionális kozmetikai vállalatot, melyet Germaine de Capuccini ek nevezett el. Az elnevezést a francia Germaine név és az 1960-es évek egyik népszerű francia színésznője és modellne, Capucine ihlette. A Germaine de Capuccini sikeres kozmetikai céggé nőtte ki magát , jelenleg mintegy 80 országban van jelen a szépségipar piacán.


A márka számára fontos a folyamatos innováció, valamint elkötelezettek a természet iránt is, elutasítja az állatkísérleteket.

A termékek és kezelések már nagyon sok nívós szakmai elismerést bezsebeltek, például

1.jpg

💖 DERMASTIR - francia-olasz esztétikai kozmetika

A Dermastir luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A cég termékeinek professzionális hatóanyagai𝐚 𝐤𝐚𝐯𝐢á𝐫 é𝐬 𝐚𝐫𝐚𝐧𝐲 mellett 𝐩𝐞𝐩𝐭𝐢𝐝𝐞𝐤 é𝐬 𝐧ö𝐯𝐞𝐤𝐞𝐝é𝐬𝐢 𝐟𝐚𝐤𝐭𝐨𝐫𝐨𝐤, melyek a leginnovatívabb anyagok jelenleg a kozmetikai piacon.
A kezelések során alkalmazott 𝐡𝐚𝐭ó𝐚𝐧𝐲𝐚𝐠𝐨𝐤 𝐞𝐠𝐲 𝐫é𝐬𝐳𝐞 𝐫ö𝐯𝐢𝐝 𝐭á𝐯𝐨𝐧- azaz a kezelés után és az azt követő 1-2 napban -, 𝐚 𝐭ö𝐛𝐛𝐢 𝐩𝐞𝐝𝐢𝐠 𝐡𝐨𝐬𝐬𝐳𝐚𝐛𝐛 𝐭á𝐯𝐨𝐧 - 7-9 nap - 𝐟𝐞𝐣𝐭𝐢 𝐤𝐢 𝐡𝐚𝐭á𝐬á𝐭. A kezeléseket egymásra építve tartós feszesítő hatás érhető el, mivel 𝐚𝐳 𝐚𝐧𝐲𝐚𝐠𝐨𝐤 𝐡𝐚𝐭á𝐬𝐚 𝐤𝐮𝐦𝐮𝐥á𝐥ó𝐝𝐢𝐤, összeadódik.

A készítmények olyan “𝐚𝐢𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬" - azaz légmentesen záró - tégelyekben kerülnek a fogyasztó kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek. A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Kezelésekről
1.png

💛 MESOSYSTEM - portugál orvoskozmetika

A portugál MCCM Medical Cosmetics által gyártott Mesosystem Cosmetics megoldásai hatékonyan kezelik a bőrproblémák teljes körét és a rossz minőségű kozmetikumok által okozott hibákat. A magas koncentrációval rendelkező anyagok kiváló hatékonysággal kezelik a bőrön jelentkező problémák és rendellenességek széles skáláját, éppen ezért a világ minden táján nagy sikerrel alkalmazzák őket szépségszalonokban, szépségklinikákon és plasztikai központokban is.

1.jpg

🤍 ITALWAX - olasz szőrtelnítő termékek

Az olasz cég kiváló minőségű professzionális szőrtelenítő termékek előállítására és gyártására specializálódott. ItalWax terméknév alatt gyárt professzionális kozmetikumokat szőrtelenítéshez. A modern, magas technológián történő gyártást a legfrissebb német és olasz berendezések garantálják.

7ad5f1de2dc52ea8e4bf45545bfd40bb.jpg

💕 THUYA - spanyol tartós festékek

Miért jobbak a Thuya festékei a többi márkáéval szemben?

  • Kettős hatás: az egyetlen márka, melynek festékei színeznek és ápolnak is egyszerre! A hatóanyagoknak köszönhetően szempillád és szemöldököd erősebb, regeneráltabb és hidratáltabb lesz!

  • Keratin: feladata a megerősítés és regenerálás. Kitölti a szálak szerkezetét, ellenállóvá és fényessé varázsolja őket.

  • Argánolaj: hidratálja, táplálja és selymessé teszi a szemöldököt és szempillákat.

  • Active color: speciális festék, mellyel hosszantartó és intenzív színhatás érhető el még az ősz szálakon is, ráadásul ellenállóbb a vízzel szemben is.

  • Bőrgyógyászok és szemészorvosok által TESZTELT termékek!