TERMÉKCSALÁDJAIM

thesera-l-lifting-kezeles-borbe-olvado-stimulalo-kollagen-indukcios-szalakkal.webp

🧡 THESERA - koreai csúcstechnológia 

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmi újításairól és hatékony kezeléseiről híres koreai orvos-esztétikai vállalat. Számos országban jelen van már - az USA-ban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Szingapúrban, Szaúd-Arábiában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban is nagy sikerrel alkalmazzák esztétikai klinikákon, kozmetikákban.

unnamed.png

⚜️ GERMAINE DE CAPUCCINI - spanyol luxuskozmetika

Carmen Vidal, a Germaine de Capuccini márka megalkotója személyi asszisztensként dolgozott Madame Fabré-nál, a kor egyik neves kozmetikusánál. 1964-ben szülőföldjén, Spanyolországban alapította meg saját céget, egy professzionális kozmetikai vállalatot, melyet Germaine de Capuccini ek nevezett el. Az elnevezést a francia Germaine név és az 1960-es évek egyik népszerű francia színésznője és modellne, Capucine ihlette. A Germaine de Capuccini sikeres kozmetikai céggé nőtte ki magát , jelenleg mintegy 80 országban van jelen a szépségipar piacán.


A márka számára fontos a folyamatos innováció, valamint elkötelezettek a természet iránt is, elutasítja az állatkísérleteket.

A termékek és kezelések már nagyon sok nívós szakmai elismerést bezsebeltek, például

casmara.jpg

💜 CASMARA - spanyol natúrkozmetika

A Casmara egy spanyol professzionális natúrkozmetikai termékeket gyártó, saját laboratóriummal rendelkező cég. Prémium minőségű kozmetikai termékek kutatás-fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik jelentős tapasztalattal, immáron 1974 óta. Jelenleg kb. 60 országban forgalmazza termékeit, mely az arc- és testkozmetikai kezelések teljes kollekcióját kínálja minden bőrtípusra.


Piacvezető termékei az algaalapú, lehúzható arcmaszkok, amelyek a VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN szemre és szájra is alkalmazhatóak!


Számos olyan készítményt állít elő a cég, amelyeknek egy vagy több összetevőjét , illetve magát a terméket a kozmetikai cégek közül először ők alkalmazták! 

1.png

💛 MESOSYSTEM - portugál orvoskozmetika

A portugál MCCM Medical Cosmetics által gyártott Mesosystem Cosmetics megoldásai hatékonyan kezelik a bőrproblémák teljes körét és a rossz minőségű kozmetikumok által okozott hibákat. A magas koncentrációval rendelkező anyagok kiváló hatékonysággal kezelik a bőrön jelentkező problémák és rendellenességek széles skáláját, éppen ezért a világ minden táján nagy sikerrel alkalmazzák őket szépségszalonokban, szépségklinikákon és plasztikai központokban is.

Szőrtüszőgyulladás-copy.jpg

🤍 STARPIL és ITALWAX - olasz szőrtelenítő termékek

Az olasz Starpil vezető szerepe az egyedülálló waxformulán túl a patronos roll-on rendszer feltalálásának és szabadalmaztatásának köszönhető. A Starpil kiemelkedő wax formulái és a természetes alapanyagokból készült waxolás előtti és waxolás utáni kozmetikumai több évtizedes tapasztalatok útján a legnagyobb gondossággal születtek meg, hogy bőröd a legjobbat kapja!

Az olasz ItalWax kiváló minőségű professzionális szőrtelenítő termékek előállítására és gyártására specializálódott. A modern, magas technológián történő gyártást a legfrissebb német és olasz berendezések garantálják.

7ad5f1de2dc52ea8e4bf45545bfd40bb.jpg

💕 THUYA - spanyol szemöldök- és szempilla kezelések

Miért jobbak a Thuya festékei a többi márkáéval szemben?

  • Kettős hatás: az egyetlen márka, melynek festékei színeznek és ápolnak is egyszerre! A hatóanyagoknak köszönhetően szempillád és szemöldököd erősebb, regeneráltabb és hidratáltabb lesz!

  • Keratin: feladata a megerősítés és regenerálás. Kitölti a szálak szerkezetét, ellenállóvá és fényessé varázsolja őket.

  • Argánolaj: hidratálja, táplálja és selymessé teszi a szemöldököt és szempillákat.

  • Active color: speciális festék, mellyel hosszantartó és intenzív színhatás érhető el még az ősz szálakon is, ráadásul ellenállóbb a vízzel szemben is.

  • Bőrgyógyászok és szemészorvosok által TESZTELT termékek!