top of page

Thesera H Hydroglow

Korszakalkotó mélyhidratáló kezelés, mely egészséges, vizes ragyogást kölcsönöz a bőrnek hosszútávon!

THESERA H Hydroglow: Text

A THESERA-ról:

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmi újításairól és hatékony kezeléseiről híres koreai orvos-esztétikai vállalat. Számos országban jelen van már - az USA-ban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Szingapúrban, Szaúd-Arábiában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban is nagy sikerrel alkalmazzák esztétikai klinikákon, kozmetikákban.

bg-thesera-h-1024x652.jpg
THESERA H Hydroglow: Quote

Kinek ajánlom a Thesera H kezelést?

Korosztálytól függetlenül mindenkinek, aki extra hidratálásra vágyik!

THESERA H Hydroglow: Text
Névtelen terv.png

A kezelés hatására

✅ A bőr minden rétegében pótolja a nedvességet, így a bőr hidratáltsága fokozódik
✅ Carboxy terápiával - molekuláris oxigénnel és hidrogén buborékokkal - élénkíti az arcszínt, fokozza a vérkeringést
✅ Kollagénstimuláló hatású, fokozza a rugalmasságot, tömörséget és volument ad a bőrnek
✅ Nyugtatja az irritált, sérült bőrt 
✅ Ragyogóvá és egységessé teszi az arcot
✅ A bőr textúrája javul, sima, egyenletes felszínű lesz

✅ Kisimítja a finom ráncokat

THESERA H Hydroglow: Image

A bőr összetétele és igényei nagyon sokrétűek. A hidratáló és vízmegkötő hatóanyagok, valamint a lipidek mellett szüksége van számos apró összetevőre - aminosavakra, vitaminokra, antioxidánsokra, egyéb tápanyagokra - is. A Thesera különleges, innovatív technológiájának köszönhetően a termékekben felhalmozott hatóanyagokat képes a megfelelő mélységbe juttatni, így ér el valóban hatékony, látványos és tartós eredményeket, amelyek nem csak az első arcmosásig tartanak.  A természetes összetevőket nano-méretű, dupla falú kapszulákba zárják, ezáltal azok sokkal stabilabbak, ellenállóbbak, könnyebben szabályozhatók és sokkal hatékonyabbak lesznek. A kapszulák annyira kicsik, hogy nagyon könnyen átjutnak a bőrön és a magjukba zárt hatóanyagok a biztonságos és ellenálló héjnak köszönhetően pont a megfelelő rétegben oldódnak majd ki.

Az egészséges bőr alappillére a megfelelő hidratáltság. A hidratált bőr rugalmas, telt, sima felszínű, üde színű és fiatalos megjelenésű. Jól hidratálni nem egyszerű feladat, nagy odafigyelést igényel. A nedvesség pótlása sokszor csak a bőr felszíni rétegeiben történik meg, ezért a hatás nem lesz tartós. A nedvességet mélyre kell bejuttatni és ott is kell tartani a tartós eredményhez. A Thesera H kezelés ebben segít: a bőr minden rétegét hidratálja és pajzsot képez a bőrben hogy a nedvességet bent tartsa. Hatására a bőr vízháztartása kezelésről kezelésre optimalizálódik és szemmel látható, kézzel tapintható eredményt érünk el.

A Thesera cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a termékei természetes, mégis nagyon hatékony és látványos hatással bíró aktív összetevőket tartalmazzanak. A kezelésben található termékek nagyon gazdagok vízmegkötő összetevőkben, melyek javítják a bőr vízmegtartó képességét. A legismertebb vízmegkötők a hyaluronsav, glicerin, tejsav, aminosavak, az urea, és az NMF-ek (Nedvesség Megkötő faktorok). A víz mellett a bőrnek nagy szüksége van a lipidekre / zsírokra is. Szerepük, hogy a bőr felső, külső rétegében maradva a bőrsejtek között védőréteget alkossanak. Ezzel megakadályozzák, hogy a nedvesség elpárologjon a bőr felsőbb rétegeiből. Ezek a zsírok is természetes alkotóelemei a bőrnek, bőrazonos lipidek. Ilyen például a koleszterol, a zsírsavak és a ceramidok.

THESERA H Hydroglow: Image
88917637_207500293994154_8000307419140695777_n (1).jpg
THESERA H Hydroglow: Image

A kezelés menete:

4 lépcsős program:
1. sejtek megnyitása
2. aktiváló közeg megteremtése a sejtek számára
3. hidratálás
4. 'szigetelés' - a nedvesség bőrben tartása

  • A Thesera H kezelése a bőr előkészítésével kezdődik. Bőrtípusnak megfelelő arctisztító készítménnyel megtisztítom a bőrt a sminktől, szennyeződésektől.


  • Következő lépésben egy szilikonecset segítségével felviszek a bőrre bőséges mennyiségű Hydroglow Deep Dermaling gélt és a pórusok megnyitását 2 perces ' szövetmasszázzsal' elvégzem. Ez a zselés állagú koncentrátum - tele tengervízzel, tejsavval, glutaminsavval és aszparaginsavval - eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat és nagyon erőteljes hidratálást biztosít. A speciális szövetmasszázs emeli a testhőt és segíti az arcizmok edzését. 


  • 5 percig hagyom dolgozni az anyagot a bőrben, majd nedves vattakorongokat helyezek a szemekre és Hydroglow Cell Stimuler habpakolás kerül a bőrre. Ezt a bteainban, allantionban és trehalózban gazdag carboxy-terápiás maszkot a bőr védelmére és erősítésére tervezték. Rengeteg antioxidáns hatóanyagot tartalmaz és kiemelten gazdag aminosavakban, problémás bőrre is bátran alkalmazható. Hosszútávon megerősíti a bőr védőrétegét. Az egészséges bőr egyszerre rugalmas és feszes, erős és ragyogó, ezt a bőrállapotot segít elérni ez a különlegesen bizsergető buborékpakolás. 


  • 10 perc hatóidőt követően Hydroglow Cell Recovery Ampoule hidratáló szérum kerül az arcra. Ez a különleges tengervizes anti-aging szérum hatékonyan táplálja és feltölti energiával a bőrsejteket, azonnal életre kelti a fakó és fáradt bőrt. Növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a bőr ragyogását, regenerál, vitaminokkal és tápanyagokkal látja el a bőrt, intenzíven hidratál, bőrfeszesítő hatású. Ehhez nyújtanak segítséget a benne lévő hatóanyagok - fullerén, malachit-kivonat, adenozin, niacinamid, betain és poliglutaminsav. 


  • Ennek tetejére Superbly Shape Holding 3 rétegű 4D biocellulóz szövetmaszk kerül. Úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon az arcra. A rétegek lényege, hogy bent tartsák a speciális anyagból készült fátyolmaszkban a hatóanyagokat és a nedvességet, így az nem párolog el, hanem a bőrben szívódik fel. Fulleréneket tartalmaz, amelyek gyakorlatilag szénatomok. Erős antioxidánsként működnek, vagyis segítenek felvenni a harcot a stressz, illetve a káros külső környezeti hatások ellen, amelyek a bőrünket károsítják. Így tehát segítenek megőrizni a sejtek épségét, ezáltal antiaging összetevők. Abban is segít, hogy a bőrtónusunk egyenletesebb legyen, ugyanis gátolja a tysosinase nevű enzimek képződését a bőrben, amelyek a bőr pigmentlódásáért is felelősek. Csökkentik a gyulladást és a faggyútermelődésre is kedvező hatással vannak, szabályozzák azt. Tartalmaz továbbá béta-glükánt is, amely egy olyan természetes, aktív hatóanyag, amely a bőrre külsőleg alkalmazva a bőr saját védelmi rendszerét erősíti, csökkenti a bőrpírt és a gyulladást, csillapítja az irritációt, regenerál. A sok, egyenként is nagyon hatásos nanokapszulázott hatóanyag együttesen a bőr intenzív hidratálást, lenyugtatását, a hatóanyagok bőrbezárását célozza meg. A speciális 3 rétegű technikának és a különleges alkalmazási módnak köszönhetően a maszk tartósan és mélyen hidratálja bőrünket, mivel segít bent tartani a nedvességet.

  • 20 perces pihenőidő után a maradék anyag bemasszírozása után Hydroglow Deep Emulsion hidratáló krémmel zárom a kezelést. Ez egy hidratáló és bőrápoló hatóanyagokban gazdag tengervizes krém fullerénnel, amely visszapótolja a bőr nedvességtartalmát és segít megőrizni azt. Jojoba olajat tartalmaz, amely nagyon hasonló szerkezetű az emberi faggyúhoz, így gyorsan felszívódik, minden bőrtípus számára ideális, beleértve az aknés és zsíros bőrt is. Védőréteget képez a bőrön, védi a kiszáradástól, szabályozza a faggyútermelést, és elősegíti más bőrápoló hatóanyagok felszívódását.

THESERA H Hydroglow: Quote
bottom of page