top of page

Thesera L Lifting

Bioszálazás bőrbe olvadó szálakkal, injekció nélkül!

A kezelés megemeli a bőrt és volument ad neki. A speciálisan ehhez az eljáráshoz kifejlesztett savak és szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, így sokkal feszesebb és tömörebb lesz.

THESERA L Lifting: Text

A THESERA-ról:

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmi újításairól és hatékony kezeléseiről híres koreai orvos-esztétikai vállalat. Számos országban jelen van már - az USA-ban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Szingapúrban, Szaúd-Arábiában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban is nagy sikerrel alkalmazzák esztétikai klinikákon, kozmetikákban.

theresa.jpg
THESERA L Lifting: Quote

Kinek ajánlom a Thesera L kezelést?

- Fiatalabb korosztály számára megelőző kezelésként

- Már kialakult ráncokkal, laza bőrrel rendelkezőknek

THESERA L Lifting: Text
THESERA L Lifting: Portfolio
Thesera-lifting-pf9pck3iwl8p0vt8ui05xq3ujoy1upgb3xt0ptxkd4.jpg

A kezelés hatására

✅ A megereszkedett bőr feszesebb lesz, megemelkedik

✅ A vonalak határozottabbak, kontúrosabbak lesznek

✅ A bőr tömörsége, rugalmassága fokozódik

✅ A halványabb ráncok teljesen kisimulnak

✅A mélyebb ráncok mélysége fokozatosan csökken, állapota pedig egyre javul

✅ A pórusok mérete csökken

✅ A bőr sima, egyenletes felszínű lesz

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

THESERA L Lifting: Image

A Thesera kezelés a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg, lényegében egy kollagénindukciós eljárás. 


A kollagén az a „ragasztóanyag”, amely a testünket összetartja. Az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Az egészséges bőr alapvető eleme.

Ameddig fiatalok vagyunk a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. A húszas éveink végén, a harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni feszességéből és rugalmasságából. Sajnos a káros külső környezeti tényezők – UV sugárzás, egészségtelen életmód, helytelen táplálkozás, dohányzás, stressz - csak rontanak a helyzeten. 


Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, bőrünk feszesebb, rugalmasabb lesz, a felszíne simábbá, egészségesebbé és ragyogóbbá válik. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

THESERA L Lifting: Image

A kezelés menete:


  • A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. A bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDO szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszek fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

  • A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozom. A feszesítő szérumban feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd géles állagot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A feloldódott szálakat felviszem a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett, vérkeringésfokozó, feszesítő paskolással fedem le, melynek hatására a szálak szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.

  • 30 perces hatóidő után egy intenzív lifting hatású maszk következik.

  • A kezelést feszesítő szérummal zárom, amely fokozza a bőr ragyogását, csökkenti a ráncok mélységét és elsimítja a finomabb ráncokat.

THESERA L Lifting: Quote

Protokoll

A bőr állapotától függően 2-4 szalonkezelés 2-4 hetente ismételve

2 alkalmas kúra

A 2. kezelést 3-4 hét elteltével javasolt ismételni.

4 alkalmas kúra

A kezeléseket 2 hetente javasolt ismételni.

2.png
THESERA L Lifting: My Services
bottom of page